Een nieuwe portaalsite realiseren

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij uitstekend worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Eigen Startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan middels de beheeromgeving eenvoudig een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Daar zijn verschillende opties voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Ook plaatst u zeer eenvoudig banners op uw site. Een nieuwe banner plaatsen is zeer makkelijk te doen.