Een nieuwe startpagina website realiseren

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. Steeds vaker is het daarbij mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Ook is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Startpagina aanmaken door te nemen. Via dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar te kopen is.

Het script biedt een aantal mogelijkheden om middels het internet geld te verdienen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. Met behulp van het beheeromgeving is het erg eenvoudig om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet behoorlijk ingewikkeld.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. U kunt bannerruimte verhuren, maar ook een Adsense blok is snel toegevoegd. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder reeds van op de hoogte. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Verder een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is enorm eenvoudig om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.