Een professionele advertentie site maken

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. U hoeft immers zelf geen tijd meer te besteden aan het bouwen van een script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Is het kopen van zo een script een interessante mogelijkheid voor u? De pagina Een mobielvriendelijke advertentie website maken bezoeken is dan een slim idee. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Zodra u heeft betaald, krijgt u direct toegang tot de downloadpagina. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Het zal bij het script ook nodig zijn om een database aan te maken. Daarbij is het normaal dat iedere website zijn eigen database krijgt, mocht u meer sites op uw webhosting hebben.

Tijdens de installatie van het script kunt u de belangrijkste gegevens voor de nieuwe advertentie website invoeren. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.