Een startpagina online zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina script als u behoefte heeft aan meer informatie. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.