Een uitgebreide portaal website bouwen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Raadpleeg Eigen startpagina voor meer informatie over zulke websites. Voor affiliate marketing zijn startpagina websites zeer goed te gebruiken. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Ook bevatten de formulieren mechanismen om spam buiten de deur te houden.