Een uitgebreide startpagina website bouwen

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Makkelijk een eigen startpagina website maken. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.