Een webshop maken

Zou u graag de beschikking krijgen over een eigen internetshop inclusief voorraadbeheer? Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van een internetwinkel script. Een essentieel gedeelte van zo een script is het beheerpaneel. U krijgt met de beheeromgeving de complete controle over uw eigen webwinkel. Wanneer er iets besteld wordt, dan wordt u daarvan per e-mail op de hoogte gehouden.

Ziet u het wel zitten om op korte termijn te starten met zo een internetshop script? De link verwijst naar een pagina met meer interesse informatie hierover. U kunt zo meer leren over het beginnen van een eigen webwinkel. Binnen uw internetshop kan direct online worden betaald voor de bestelling. Na het afrekenen zult u een e-mail ontvangen met daarin alle informatie om de spullen op te sturen naar de klant.

Uw webshop kan volledig worden gewijzigd via de beheerschermen die tot uw beschikking komen. Het beheerdersaccount kunt u aanmaken gedurende de installatie van het script. U kunt met het beheerdersaccount op elk moment inloggen op het beheerpaneel. Op ieder gewenst moment kan de beheeromgeving worden gebruikt om uw website bij te houden.