Eenvoudig een nieuwe startpagina website realiseren

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen. Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Het artikel Snel een eigen portaal site samenstellen is een goede informatiebron in het geval u een startpagina script wilt gebruiken hiervoor. U kunt bijvoorbeeld prima een affiliate website met een startpagina script opzetten. U zult zonder problemen diverse affiliate links kunnen plaatsen. Het aanmelden als nieuwe paginabeheerder is eenvoudig te doen. Met een eigen account kan een nieuwe startpagina op een later tijdstip worden beheerd. Het beheer van een eigen startpagina website kan sterk worden vereenvoudigd met behulp van een PHP script.

Is geld verdienen met een startpagina website iets dat u wel wilt? Het genereren van inkomsten is niet alleen met affiliate marketing mogelijk. Ook kunt u op een gemakkelijke wijze backlinks op uw website verkopen. Daarbij kunt u zelf bepalen welk bedrag er wordt gerekend voor de plaatsing van een nieuwe link. Via een betaalkoppeling kan via uw website voor de link worden betaald. Of de betaling is gelukt, kan het script eenvoudig nagaan. Na een succesvolle betaling wordt de link meteen toegevoegd aan de startpagina website. Het plaatsen van de link verloopt volledig automatisch.