Eenvoudige webshop maken

U kunt een webshop gebruiken voor de verkoop van uw eigen spullen. Het is daarbij van belang dat de website een goede vindbaarheid heeft. Uw website zal dan klanten aantrekken. Daarbij kan de hulp van een expert ingeschakeld worden.

Het beheer van uw webwinkel kunt u prima met een PHP script doen. U kunt op Een webshop beginnen meer lezen over het gebruik van zo een PHP script. Via de beheeromgeving van zo een script, kunt u de website volledig naar eigen wens inrichten.

Wordt er iets op uw webshop besteld? Online kan er meteen door de klant worden betaald voor de bestelling. Zodra een bestelling is binnengekomen, ontvangt u een e-mail met een besteloverzicht. Aan de hand van deze informatie kunt u de spullen versturen naar de klant.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt per product verschillende varianten aanmaken. Het aantal stuks in uw voorraad kunt u vervolgens per productvariant invoeren. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.