Eenvoudige webwinkel beginnen

Uw eigen spullen kunt u heel eenvoudig met een webwinkel verkopen. Het is daarbij van belang dat de website een goede vindbaarheid heeft. Uw website zal dan klanten aantrekken. Gelukkig zijn er partijen die u daarbij prima kunnen helpen.

Producten voegt u toe binnen de beheeromgeving van uw webwinkel. Over een handig webshop script leest u meer op de website PHP webshop.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. U zult de aangepaste kleuren meteen na de wijziging op de website kunnen zien. U kunt de bestanden met een FTP programma kopiëren naar uw webhosting pakket. Wanneer de bestanden zijn geplaatst, kan het installatiescript worden gestart. Het installatieproces wordt tijdens uw 1e bezoek aan de website gestart.

Met de webshop beheertool kunt u heel gemakkelijk uw voorraad updaten. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.