Eenvoudige webwinkel

Zou u graag online meer klanten willen aantrekken voor de fysieke goederen die u verkoopt? Dan biedt een eigen internetshop u de opties daarvoor. Met behulp van de beheerschermen van uw internetwinkel kunt u gemakkelijk nieuwe producten plaatsen en de voorraad beheren. Van die producten zijn verschillende foto's toe te voegen. Ieder artikel dat u aanbiedt kan verder in een logische categorie worden toegevoegd.

U ontvangt een e-mail op het moment dat er iets wordt besteld. In deze e-mail staan alle gegevens die nodig zijn om de spullen naar de klant te versturen. Wilt u graag meer informatie over uw eigen internetwinkel beginnen, neem dan eens Een webwinkel beginnen door.

Bij elk product wordt een knop getoond waarmee bezoekers het product gemakkelijk in hun winkelwagentje kunnen plaatsen. Het script wordt geleverd met een koppeling om betalingen te verwerken. U kunt het script koppelen aan verschillende betaalproviders. Wanneer de bezoeker heeft betaalt, ontvangt u een e-mail met alle informatie rondom de bestelling.

U leest daar meer over de mogelijkheden die u met een webwinkel script heeft. U heeft de voltallige controle over uw eigen webwinkel met een PHP script. Zodra u een verandering middels een beheeromgeving doorvoert, zal deze verandering meteen binnen uw internetwinkel te zien zijn. Bij alle producten die u aanbiedt, kunt u afbeeldingen plaatsen. Bovendien kunnen de producten in rubrieken worden ingedeeld binnen uw internetwinkel. Wilt u een nieuwe rubriek toevoegen, dan kan dat middels de beheeromgeving.