Eigen advertentie site maken

Men kan uitgebreide mogelijkheden in het script hebben ingebouwd. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Een goed advertentie script is via het artikel advertentie website eenvoudig te vinden. Men heeft de programmeertaal PHP voor het bouwen van het script gebruikt. Houd in uw achterhoofd dat u ook een database dient aan te maken. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. U heeft gedurende de installatie de mogelijkheid een beheerdersaccount aan te maken.

Voor het aanmelden als adverteerder is op uw marktplaats website een aanmeldformulier aanwezig. Wanneer dit formulier is ingevuld, wordt het account aangemaakt. Via het gebruikersaccount kunnen advertenties worden aangemaakt en gewijzigd. Via deze omgeving kan ook eenvoudig worden betaald voor eventuele betaalde opties waarvoor de adverteerder gekozen heeft.

U kunt het marktplaats PHP script aan verschillende betaal gateways koppelen. Er is ondersteuning voor Targetpay en Mollie. U mag zelf kiezen welke betaalprovider u gebruikt.Welke betaal gateway u uiteindelijk gaat gebruiken, mag u zelf bepalen. Beide providers hebben betaalmethoden voor zowel Nederlandse als Belgische inwoners.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. De hoogste biedingen worden bij advertenties weergegeven. De adverteerder kan de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht, gemakkelijk een bericht sturen. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Een bod kan worden verwijderd door zowel de adverteerder als de persoon die het bod heeft uitgebracht.