Eigen Advertentiesite Bouwen

Zelf een PHP script bouwen is niet meer nodig. Het is voor bezoekers mogelijk om een gebruikersaccount aan te maken. Een gebruikersaccount geeft de mogelijkheid tot het aanmaken van advertenties. Het advertentie script geeft u de optie om extra geld te verdienen online. Ziet u een inkomen via internet wel zitten, lees dan snel verder.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. U kunt zo eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie gemakkelijke stappen.

Daarbij vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Via een veilig inlogsysteem gebouwd in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. De laatst bezochte advertenties zijn makkelijk op te vragen voor de bezoeker. De bezoeker kan zo simpel een object opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is middels de backend omgeving instelbaar. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u simpel wijzigen. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan simpel reageren op een advertentie. In het geval dat hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Er kan vervolgens met behulp van e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Dit helpt u met een uitstekende positionering in Google. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.