Eigen startpagina beginnen

U kunt op startpagina’s links naar uw website toevoegen en dit maakt ze erg nuttig. Het geeft u de mogelijkheid om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een eigen startpagina website starten is tevens nog een interessante mogelijkheid. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script makkelijk terug. Het toevoegen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Op deze slimme plaatst u gemakkelijk het meest recente nieuws op uw website. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

Het werken met een startpagina script is vermoedelijk daarbij voor u goed te doen. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina . Het installeren is niet erg lastig. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. PHP scripts zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Op het moment dat u wilt kunnen daarnaast anderen een gebruikersaccount aanmaken. Als men is ingelogd, kan men via het beheerpaneel een eigen startpagina maken. Ook kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Het is per individuele startpagina bovendien mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Per startpagina en per categorie kunt u tevens de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat prima te doen. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt zonder aarzelen verder een Google Adsense blokje neerzetten. Alvast met reeds kunt u er alle kanten mee op.