Eigen startpagina maken

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? Een aantal links vanaf startpagina’s bij aan een ongetwijfeld linkprofiel. U voegt ze dikwijls gratis toe aan een website. U kunt op een bestaande website een dochterpagina registreren. Ook kunt u één of meer eigen startpagina websites beginnen. Bovendien eigen websites zijn prima voor linkbuilding in te zetten. Eventueel zijn zo daarnaast linkbuilding pakketjes aan klanten aan te bieden, waaraan u geld kunt verdienen.

Met behulp van het artikel Startpaginascript kunt u in het bezit komen van een goed startpagina script. Het is niet reeds te lang geleden ontwikkeld. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

Een startpagina script kopen is een prima idee als u zelf geen script wilt of kunt maken in PHP. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. U voorkomt tevens dat u een PHP programmeur veel geld moet betalen voor een script. Op het moment dat de installatie is gedaan kunt u direct content plaatsen op uw eigen startpagina website. U loopt zo geen vertraging bij uw linkbuilding op.

U krijgt de volledige controle over de gebruikte kleuren op uw eigen website. Behoorlijk simpel kunt u een kleur instellen van een bepaald onderdeel van uw site. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren als beheerder van hun eigen startpagina? In het beheerpaneel stelt u dit en meer behoorlijk gemakkelijk in. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. Hiermee kunt u eenvoudig aanpassingen aan uw startpagina website aanbrengen.