Eigen startpagina online zetten

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Wilt u zelf een script ontwikkelen, vraag uzelf dan af of er geen gemakkelijkere optie is. Maakt u gebruik van een startpaginascript dan is het vrij gemakkelijk te bouwen. Het betreft een speciale vorm van CMS software. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het paradepaardje van de meeste startpagina scripts is toch wel de mogelijkheid om links te verkopen. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. De betaling controleren, dat kan het startpaginascript zelf. Is er geen probleem met het betalen opgetreden, dan wordt de link automatisch geplaatst op de startpagina website. Welk bedrag u voor een link vraagt kunt u eenvoudig instellen. Het is mogelijk om verschillende bedragen in te stellen voor een homepage link en een link vanaf een normale startpagina. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel een goed startpunt. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. De installatie kan ook door de aanbieder worden gedaan. Het mooie is ook dat u niet zelf hoeft te programmeren. Het startpagina script bevat alle functies al. Het is eenvoudig voor uw bezoekers om zich te registreren en vervolgens zelf een startpagina aan te maken.