Eigen startpagina online zetten

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Uiteraard is die optie er. Zelfs op het moment dat u weinig technische kennis heeft. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Daar is meer over te lezen in het artikel Startpaginascrtipt. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Via een beheergedeelte maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

De mogelijkheid tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Een link kan zowel op de homepage wanneer op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een uitstekende keuze op het moment dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina indien u dat wilt. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.