Eigen website laten maken

Staat het bouwen van een website bij u op de planning? Er zijn verschillende mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Het is mogelijk om de nieuwe site te maken met behulp van een website builder. U kunt verder gebruik van eigen webhosting maken om uw site op te bouwen. Een tool waarmee dat kan heeft een content management systeem.

Minstens zo belangrijk als de hosting en het domein, is het content management systeem. Daarom wordt dit onderwerp extra uitgelicht op Uw eigen website laten samenstellen. U kunt met het CMS pakket dat daar wordt beschreven ook producten en diensten verkopen waarbij de betaling online verloopt. U kunt het pakket aan zowel Mollie als TargetPay koppelen. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Als u serieus bent met uw website plannen dan ontkomt u er niet aan om serieus te kijken naar de verschillende content management systemen die er op de markt zijn.

Is het maken van een website iets dat op uw planning staat? Voor het bouwen van een site bestaan verschillende opties. Het is mogelijk om de nieuwe website op een bestaand platform zoals Wordpress.com te maken. U kunt verder gebruik van eigen webhosting maken om uw site op te bouwen. U maakt dan gebruik van CMS software.