Extra geld met een affiliate website

Met behulp van een affiliate webshop kunt u op affiliate basis goederen verkopen online. Vanuit uw website zult u verwijzen met affiliate links naar de site van de daadwerkelijke aanbieder. U zult bij elke verkoop een bepaald bedrag ontvangen, de zogeheten affiliate commissie.

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. De aanbieder heeft ook een aantal klant sites die u kunt bekijken voordat u het script aanschaft. Met een PHP script kunt u prima zorgen dat uw affiliate webshop een actueel productaanbod toont. Wilt u daarover meer informatie, neem dan eens een kijkje op affiliate webshop. Zo kunt u werken aan een extra inkomstenbron. En dat terwijl u vanaf iedere mogelijke plek ter wereld kunt werken aan de promotie van uw website.

Op verschillende manieren kan een eigen webwinkel voor inkomsten zorgen. Wilt u meer informatie over een eigen affiliate webshop starten, klik dan op de link die eerder in dit artikel genoemd werd. U kunt zowel uw eigen producten met een webwinkel verkopen als producten van derden.