Goedkoop uw advertentie website starten

Staat het starten van een marktplaats in uw planning? Dit ligt daarbij binnen uw mogelijkheden als u geen verstand van de techniek heeft. Middels een marktplaats PHP script kunt u op een simpele slimme uw eigen marktplaats opzetten. Op het moment dat u een dergelijk script aanschaft, haalt u alle benodigde functionaliteiten voor een advertentie website in huis. Het aanmaken van advertenties wordt voor adverteerders gemakkelijk als u een advertentie script gebruikt. Via een reactieformulier kan er gemakkelijk een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de verkoper sturen.

Voor een geschikt marktplaats PHP script verwijs ik u graag naar de pagina Uw eigen marktplaats maken. Bij het aanmaken van een advertentie op uw marktplaats website kunt u verschillende extra opties aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde categorieën plaatsen aan uw advertentie website. Voor zowel Nederlandse op het moment dat Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. In de beheerpaneel kunt u deze gegevens eenvoudig weer aanpassen op een later tijdstip. Per afzonderlijke rubriek kunt u verder meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.