Het bouwen van uw eigen portaalsite

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Hierbij kunnen de verschillende Nederlandse startpagina’s helpen. U mag op een groot aantal websites een eigen dochterpagina samenstellen.

Neem anders eens Nieuwe startpagina door op het moment dat u daar meer over wilt weten. Zodra u het heeft aangeschaft kunt u het installeren en starten met het vullen van uw website. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina eenvoudig een eigen subdomein toekennen. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Als u wilt kunt u daarbij zelf een startpagina website beginnen. Er zal een domeinnaam geregistreerd moeten worden en u zult webhosting moeten regelen. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

Een online inkomen is bovendien te realiseren met het startpaginascript. Het verkopen van backlinks op uw website is met het startpagina script kinderspel. Na de betaling wordt de link direct zichtbaar op de gekozen dochterpagina en in de gekozen rubriek.

Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet makkelijk inbreken op uw website. Op deze verstandige kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten simpel weer terugverdienen.