Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Zo zal de dochterpagina grotendeels links over dat ene onderwerp bevatten.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Het maken van een nieuwe startpagina website. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig indien u een bestaand script koopt. Tevens is het belangrijk dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. U heeft de optie om verschillende widgets aan te maken naast links. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Dikwijls kunt u daarbij per link rubriek de relevante gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan behoorlijk handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. U heeft de mogelijkheid om tekst met relevante zoekwoorden toe te voegen bij een categorie. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks via uw startpagina website. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners aanmaken op uw website is ook geen probleem. Het aanmaken van banners is met behulp van het beheergedeelte makkelijk te doen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.