Het ontwikkelen van uw nieuwe startpagina website

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? U kunt hier meer daarover lezen. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Vaak zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Meestal is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Zonder twijfelen kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. U kunt dan daarbij gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Daarover is op de pagina Het bouwen van uw eigen portaalsite meer te lezen. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. U heeft daarbij een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren tijdens het aanmelden van een nieuwe startpagina. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Ook kunt u per categorie de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren middels het startpagina script. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. Het is mogelijk om per categorie een belangrijke tekst toe te voegen. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het script biedt faciliteiten om dat erg simpel te kunnen doen. Banners toevoegen op uw website is ook geen probleem. Met behulp van de beheeromgeving kunt u dat simpel regelen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.