Het opzetten van je nieuwe portaalsite

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is simpel middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Middels het artikel Eigen Startpagina Maken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Tevens zijn banners op een gemakkelijke wijze te plaatsen op uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.