Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Begin een nieuwe startpagina website. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan middels de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Bovendien zijn banners op een gemakkelijke wijze te aanmaken op uw website. U kunt ook affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.