Het realiseren van uw moderne portaalsite

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website met name uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de corresponderende startpagina te zien krijgen. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarbij veilig in elkaar gezet.

In feite is een startpagina script webapplicatie waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Lees de pagina Startpaginascript door op het moment dat u meer wilt weten. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Genoeg beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website.