Hoe bouw ik een startpagina

Een eigen startpagina website maken is minder ingewikkeld dan u mogelijk denkt. U kunt dit met een speciaal script eenvoudig realiseren. U vindt in dit artikel informatie over zo een script. U kunt hier tevens een verwijzing naar een ander informatief artikel vinden. Verschillende startpagina’s zijn aanwezig op een startpagina website. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Daarnaast is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. U kunt nuttige informatie daarover vinden op de pagina Bouw een veilige PHP startpagina website. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. U kunt naast links bovendien erg eenvoudig nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Het toevoegen van een widget aan een dochterpagina is enorm gemakkelijk. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Op deze manier is online geld verdienen vrij eenvoudig te doen. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

Verkopen van links is mogelijk. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. De dochterpagina en rubriek waarop de link zichtbaar moet zijn kunnen daarbij worden gekozen. Als het invullen is gebeurd, kan de bezoeker voor de link betalen. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Gegevens worden op strikte wijze gevalideerd. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet gemakkelijk inbreken op uw website. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. De kosten kunt u op deze slimme weer terugverdienen.