Hoe maak ik een startpagina

Het is goed om de mogelijkheden van een eigen startpagina website eens op een rijtje te zetten. Met een startpagina website kunt u de vindbaarheid van andere websites flink verhogen. Op deze wijze kunnen startpagina links u helpen om andere websites beter vindbaar te maken. Links aan anderen verkopen is met uw eigen startpagina website goed mogelijk.

Online is er meer over zo een script te lezen. Zo zou u Moderne PHP startpagina website ontwikkelen eens door kunnen nemen. U kunt via dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. U kunt verschillende soort widgets behoorlijk makkelijk plaatsen. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Online inkomen genereren is op deze wijze een optie. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de homepage kunt u verschillende bedragen instellen. Middels verschillende betaalmethodes kan er worden betaald.

Een bezoeker kan eenvoudig een link aanmelden. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Als het invullen is gebeurd, kan de bezoeker voor de link betalen. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Bezoekers kunnen een gebruiker registreren als gewenst. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Bezoekers mogen daarnaast het gewenste subdomein opgeven. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.