Hulpmiddelen voor site beheren

Een zakelijke website zorgt ervoor dat u prima vindbaar bent met uw bedrijf. Voor het realiseren van een bedrijfswebsite zult u een aantal dingen nodig hebben. Allereerst is er een webhosting pakket nodig. Ook dient u na te denken over een eigen domein. Het is daarbij raadzaam om voor het beheer van uw website gebruik te maken van een CMS systeem.

Indien u meer over CMS software zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van CMS website aan. Het veranderen van uw website is gemakkelijk te doen met het beheergedeelte. Inloggen is wel noodzakelijk voordat u wijzigingen kunt doorvoeren. De diverse elementen van uw website hebben in de beheerpaneel hun eigen onderdeel.Deze beheerschermen zijn middels het menu makkelijk te bereiken.

Voor het bouwen van uw website met een CMS pakket is geen verstand van de techniek nodig. Het is niet lastig om een nieuwe pagina op uw website aan te maken. Daarbij voor het aanpassen van een pagina is geen technische kennis vereist. De inloggegevens voor het beheer kiest u tijdens de installatie van het CMS systeem. Als een aanpassing is opgeslagen, is deze direct op de website te zien.

Indien u dat wenst dan kunt u gebruik maken van automatische updates. Met behulp van uw license key kan het systeem controleren op een nieuwe versie. Is dat het geval, dan wordt de nieuwe versie zonder dat er een actie van uw kant vereist is, geïnstalleerd. Over updaten hoeft u zich zo zelf niet te bekommeren. De mogelijkheid om producten en diensten met behulp van uw site aan te bieden wordt geboden door hetCMS programma. Klanten kunnen online betalen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. De e-mail die de klant daarbij ontvangt kunt u via de beheergedeelte aanpassen.