Je advertentie website eenvoudig bouwen

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Zo kunt u via de website advertentie website maken een goed script voor advertentie website maken vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.