Je Eigen Advertentie Site

U hoeft zelf geen PHP script meer te bouwen indien u het script aanschaft. Men kan zich op uw website registreren. Met behulp van het eigen gebruikersaccount kan men een advertentie toevoegen op uw advertentie website. Extra inkomsten kunnen met het advertentie script worden gegenereerd. Lees ook wanneer u dit wel interessant vindt.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. U kunt zo makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van advertentie website maken. Met een paar gemakkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

We vertellen ook graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een advertentie kan zo simpel worden teruggezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden aangemaakt is in te stellen via het beheerpaneel. Ook kunt u daar de kleuren en de diverse categorieën erg simpel aanpassen. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Met een eigen account is een advertentie plaatsen mogelijk.

Men kan op een gemakkelijke manier op een advertentie reageren. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Men kan met behulp van e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Dit helpt u met een voortreffelijke positionering in Google. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.