Je eigen portaalsite maken

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan verder prima inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Startpagina website beginnen info kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst simpel via het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners aan uw website. U kunt ook affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.