Je nieuwe portaalsite bouwen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo zal de browser de correcte dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Een startpagina website is uitstekend te bouwen. Lees de pagina Maak uw moderne startpagina website door in het geval dat u meer wilt weten. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, dikwijls met een eigen thema. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.