Jouw Eigen Advertentie Website

Met de juiste tools wordt het kinderspel om een advertentie website te maken. Voor een paar tientjes heeft u al een marktplaats script. Marktplaats CMS is een ander woord om zo een PHP script aan te duiden. CMS is de afkorting van de Engelse term “content management system”. Met een content management system kan men eenvoudig een website beheren.

De voorkant van de advertentie website en de beheergedeelte zijn twee vaste componenten in het script. De aanpassingen aan uw website zijn via het beheeromgeving te verrichten. Middels het marktplaats script kunt u inkomsten genereren met uw advertentie website. Voor het aanmelden van een nieuwe gebruiker kunt u bijvoorbeeld een geldbedrag vragen. Bij het toevoegen van een advertentie zijn er extra mogelijkheden waarvoor tevens aparte prijzen ingesteld kunnen worden.

U kunt binnen een mum van tijd uw hele website ombouwen met behulp van het beheergedeelte wanneer u dat wilt. Een kleur aanpassen is een fluitje van een cent. Na een aanpassing is deze direct op uw advertentie website zichtbaar. Past u bijvoorbeeld een rubriek aan, dan wordt dit direct doorgevoerd op uw advertentie website.

Het artikel Eigen Markplaats Beheren voorziet u van meer informatie omtrent het marktplaats script. Zelf hoeft u geen tijd meer te besteden aan het ontwikkelen van een PHP script. Dit betekent dat u verder geen PHP programmeur hoeft in te huren. Zet u een PHP ontwikkelaar aan het werk, dan bent u een veelvoud aan geld kwijt. De kosten van het marktplaats script zijn zeer makkelijk terug te verdienen. Verder kost het script slechts enkele tientjes. Iedereen die interesse heeft in extra inkomsten, zou zo met het advertentie script aan de slag kunnen. Om met het script te werken hoeft u niet veel verstand van de techniek te hebben. Het installatiescript helpt u op weg door alvast rubrieken voor u aan te maken op uw advertentie website. Rubrieken die u niet nodig heeft, kunt u verwijderen. Natuurlijk mag u daarnaast uw eigen rubrieken gebruiken.