Jouw Eigen Advertentiesite

Een marktplaats beginnen is een fluitje van een cent op het moment dat u de juiste tools in handen heeft. Een dergelijk script wordt vaak met PHP geschreven. Daarbij spreekt men wel van een marktplaats script. Uw eigen marktplaats kunt u eenvoudig middels de ter beschikking gekomen beheergedeelte bewerken. Een adverteerder kan meerdere foto’s aan een nieuwe advertentie toevoegen. Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie kan worden toegevoegd kunt u zelf instellen. Heeft u veel schijfruimte dan kunt u een meer foto’s toestaan per advertentie dan in het geval dat u zuinig aan dient te doen.

De rubrieken op uw eigen marktplaats website zijn heel gemakkelijk aan te passen. Kunt u een dergelijk script wel gebruiken, bekijk dan de pagina advertentie website maken eens. Deze verwijst u naar een betaalbaar advertentie script. U past daarmee eenvoudig de kleuren van uw website aan. Het aanpassen van uw site is daarbij mogelijk wanneer u niets van de techniek weet.

Binnen een mum van tijd heeft u een aanpassing gedaan aan de website. Dit is gemakkelijk met een duidelijk beheergedeelte te doen. Direct is een verandering aan de voorkant van de website te zien. Met behulp van de beheeromgeving kunt u zonder technische kennis alles aanpassen. U kunt een aantal categorieën gebruiken die door het script zelf worden geïnstalleerd. Op het moment dat u wilt, kunt u daarnaast een gedeelte van de aangemaakte categorieën daadwerkelijk gebruiken. Ook kunt u uiterst eenvoudig eigen categorieën toevoegen. Misschien is uw advertentie website voor een specifiek publiek bedoeld. U kunt rubrieken aanmaken die specifiek bedoeld zijn voor die doelgroep. Het kan zijn dat bepaalde kleuren perfect aansluiten bij uw doelgroep. Binnen een handomdraai heeft u de kleuren van uw marktplaats website aangepast.