Maak een eigen startpagina

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze optie is mogelijk. Zelfs wanneer u nauwelijk technische kennis heeft. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via de link naar de pagina Startpagina script komt u aan meer informatie. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Met behulp van een speciaal beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.