Maak een mobielvriendelijke PHP startpagina website

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er weinig technische kennis nodig is voor het starten van een startpagina website. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Er bestaan verschillende RSS feeds die u erg simpel aan uw website toevoegt. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp als de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Het werken met een startpagina script is mogelijkerwijs daarbij voor u uitstekend te doen. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Eigen startpagina maken. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het startpaginascript aan de praat. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Juist voor mensen die niet weten hoe websites bouwen werkt, is dit een ideaal script. PHP scripts zijn zeer eenvoudig te gebruiken. In het geval dat u wilt kunnen daarbij derden een gebruikersaccount aanmaken. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Daarbij is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Verder kunt u knoppen plaatsen op uw startpagina indien u dat zou willen. Bovendien kunt u banners aanmaken op uw website, indien u dat wilt. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het toevoegen van een affiliate banner is een andere optie. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van opties biedt.