Maak je eigen startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s zeer interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Nieuwe startpagina maken meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Verder mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst simpel via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt ook affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.