Maak je nieuwe startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina makkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn venster krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit is relevant om het systeem tegen slechte intenties te beveiligen. Een goed beveiligd startpagina script is cruciaal doordat men van buitenaf een account kan creëren. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Meer is te lezen op Maak een nieuwe portaalsite wanneer u zo een soort website wilt beginnen. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het script dient op uw webhosting pakket geplaatst te worden. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt opgevraagd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden.