Maak Mijn Eigen Advertentie Website

Zelf een PHP script bouwen is niet meer nodig. Het is voor bezoekers mogelijk om een gebruikersaccount aan te maken. Advertenties kunnen worden gecreëerd met een eigen account. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Ziet u een inkomen via internet wel zitten, lees dan snel verder.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Een eigen marktplaats beginnen is zo behoorlijk eenvoudig. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Tevens bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het beheergedeelte is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De laatst bezochte advertenties zijn makkelijk op te vragen voor de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden aangemaakt is in te stellen middels het beheerpaneel. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u gemakkelijk wijzigen. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan gemakkelijk reageren op een advertentie. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. Per categorie op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.