Maak Uw Eigen Advertentiewebsite

Met een advertentie script kunt u op een gemakkelijke wijze een marktplaats website bouwen. U krijgt dan de beschikking over een beheerpaneel voor wijzigingen. Met behulp van het beheerpaneel kunt u gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. U kunt middels het beheergedeelte gemakkelijk een betaalde rubriek toevoegen. Verder een kleur is zo simpel aan te passen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Een eigen marktplaats beginnen is zo heel eenvoudig. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via marktplaats PHP script. Het script is met een aantal gemakkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Dit marktplaats script behandelen we verder in dit artikel kort. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in met behulp van het beheerpaneel. Verder kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken zeer eenvoudig aanpassen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Men kan een advertentie aanmaken aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Men kan via e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.