Maak uw eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme makkelijk opvragen. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina te zien krijgen. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Aangezien men gemakkelijk een account kan creëren, is genoeg beveiliging doorslaggevend voor uw startpagina website. U hoeft zelf geen startpagina script meer te bouwen wanneer u een bestaand script koopt. Op het moment dat u benieuwd bent geworden, kunt u startpagina script eens bekijken. Zo een script bevat de functionaliteiten die benodigd zijn voor een eigen startpagina website. U kunt direct starten met content op de website creëren.

Een startpagina script moet u zien als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het script dient op uw webhostingpakket geplaatst te worden. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.