Maak uw eigen startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan bovendien enorm nuttig voor SEO-doeleinden. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op hoe maak ik een startpagina. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het erg makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is heel eenvoudig.