Makkelijk een nieuwe portaal site bouwen

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Links dragen bij aan een betere positie in de zoekresultaten van diverse zoekmachines. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. U kunt over de meest uiteenlopende thema’s een dochterpagina aanmaken. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Neem Startpagina script door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.