Mijn Eigen Markplaats Opzetten

Wilt u zelf een advertentie website opzetten? Die mogelijkheid heeft u ook wanneer u geen kennis over de achterliggende techniek heeft. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. De kleuren en rubrieken kunt u op deze wijze bijvoorbeeld heel makkelijk veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Het PHP script zorgt ervoor dat een wijziging doorvoeren heel makkelijk te doen is. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om met het script inkomsten te genereren. Het betalen voor rubrieken daar is geld mee te verdienen. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. Verschillende tarieven zijn voor de afzonderlijke opties te rekenen.

Wanneer een adverteerder een advertentie toevoegt wordt er een overzicht van de kosten getoond. Vervolgens krijgt hij de mogelijk om online een betaling te doen. Wilt u via het marktplaats PHP script ook geld verdienen? De pagina marktplaats cms bekijken is dan raadzaam. Zo duur is een dergelijk script niet. In een handomdraai heeft u uw eigen marktplaats website. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. Een aanpassing kunt u na de installatie heel eenvoudig via de beheeromgeving doorvoeren.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Hoeveel foto’s een adverteerder maximaal mag toevoegen, is instelbaar. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Een nieuw gebruikersaccount kan men via uw website aanmaken. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. Advertenties zijn door adverteerders heel gemakkelijk aan te passen met dit account. Via een bij de advertentie weergegeven formulier kan iemand eenvoudig reageren op een advertentie. Ook kan men verdachte advertenties melden bij u.