Mobielvriendelijke marktplaats maken

Bouwt u een eigen advertentie website en gebruikt u hiervoor een PHP script? In dat geval hoeft u helemaal geen eigen script te ontwikkelen. Bij het gebruik van een bestaand script hoeft u niets over de techniek te weten. Er kunnen aanvullende mogelijkheid bij de plaatsing van een advertentie aangeboden worden. Voor al deze opties kunt u een bedrag rekenen.

Men kan een telefoonnummer of website toevoegen. Het script ondersteund diverse payment gateways voor het verwerken van de betaling voor dergelijke mogelijkheden. Zo verdient u geld aan uw eigen marktplaats website. Er is geen noodzakelijkheid om een script te laten programmeren. Een script waarmee dat eenvoudig te realiseren is, is te vinden op de pagina Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?. Het is heel eenvoudig om de uitstraling van uw website via het beheerpaneel naar uw smaak te veranderen.

De website is makkelijk vanuit huis te onderhouden. Dit betekent dat u in de avonduren naast uw baan eraan kunt werken. Begint u een leuk inkomen met de website te verdienen? Dit artikel beschrijft slechts een aantal mogelijkheden, maar er is nog veel meer.