Moderne advertentiewebsite runnen

Wilt u een eigen advertentie website beginnen dan is dat vandaag de dag prima te doen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Een dergelijke advertentie website kunt u met behulp van een PHP script bouwen.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. Vaak is dit het geval bij commerciële rubrieken. Bedrijven zullen voor het adverteren vaak een budget hebben. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Adverteerders staan met een topadvertentie bovenaan de lijst van advertenties voor een bepaalde periode. De pagina Wilt u een eigen advertentie site bouwen? bevat een link waarmee een script met de bovenstaande functionaliteiten te kopen is.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Uw marktplaats blijft zo gevuld met advertenties. Wilde u altijd al uw eigen advertentiewebsite runnen, dan is dit uw kans. Zelf programmeren zal veel tijd kosten.