Moderne startpagina website bouwen

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links alvast gratis te doen. Daarnaast is het oprichten van een eigen startpagina website nog altijd een goede optie. Primair kunt u er uw links toevoegen. Geld verdienen met uw eigen startpagina website is ook mogelijk. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script eenvoudig terug. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Het is niet ingewikkeld om een RSS feed te tonen op uw site. Zodat u per dochterpagina verder passend nieuws kunt tonen in het geval dat u dat wilt.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website hoe maak je een startpagina. Op diverse wijzen betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het aanmaken van een nieuwe link categorie is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm makkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Daarbij kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Bovendien kan men een titel en een beschrijving invoeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden compleet bovenaan. Maar een banner is daarnaast mogelijk. Dit kan uitstekend in de vorm van een affiliate banner. De bannerruimte voor een alvast bedrag verhuren is eveneens een optie. Een slimme keuze indien u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. U weet dan precies hoeveel u in een bepaalde periode minimaal verdient.