Mooie PHP startpagina website ontwikkelen

Voor SEO en linkbuilding zijn startpagina’s zeer handig. U kunt op een startpagina een aantal linkjes plaatsen. Het gevolg is dat de websites waar u naartoe linkt, een betere Google positie krijgen. U kunt het indien dienst aan klanten aanbieden. En u kunt uw eigen websites doen stijgen in Google.

Wanneer u eigen startpagina maken bezoekt kunt u meer lezen over een script dat veilig en gebruiksvriendelijk is. Het gaat om een recent ontwikkeld script. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Startpagina website eigenaren wilden een modern startpaginascript.

Bent u geen held met PHP programmeren dan is een eenvoudige oplossing het kopen van een kant en klaar PHP script. U hoeft zelf niet meer te programmeren, als u een bestaand startpaginascript koopt. Verder is de hulp van een ontwikkelaar inschakelen niet meer noodzakelijk. U kunt de website meteen gebruiken na de installatie. Uw linkbuilding activiteiten komen zo niet stil te staan.

U past de kleuren makkelijk aan van uw website. U kunt de kleuren per individuele dochterpagina aanpassen. Indien u wilt kunnen mensen zich registreren en een startpagina aanmelden. Dit en nog veel meer is in te stellen via het beheergedeelte. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.