Nieuwe startpagina bouwen

Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website. Neem Een eigen startpagina samenstellen als u graag meer over het startpagina CMS script zou weten. Zo een website bestaat overwegend uit startpagina’s. Meestal heeft een bepaald onderwerp een eigen startpagina. Dikwijls is het een bepaald thema waar een startpagina over gaat.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account zeer makkelijk zijn startpagina’s beheren.

De mogelijkheid tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Men betaalt middels uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar tevens aan de homepage. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Zo voegt u op verschillende wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.